Blogeri studentima 2011Nakon prošlogodišnjeg uspeha, studenti Fakulteta organizacionih nauka odlučili su ponovo da organizuju ciklus predavanja pod nazivom Blogeri studentima.

Blogeri studentima je serijal predavanja koji će se u periodu od 26. oktobra do 20. decembra održati po drugi put na Fakultetu organizacionih nauka u kome će blogeri iz regiona održati predavanja studentima koja se interesuju za oblasti IT-a i menadžmenta. Glavna tema ovog ciklusa, koja ce iz više aspekata biti analizirana, jeste internet poslovanje.

Ove godine će biti održana sledeća predavanja:

  • Kako živeti od Web dizajna — Maja Vasić
  • Kako student može pokrenuti najveći blog u regiji — Ivan Brezak Brkan
  • Web strategija — Miloš Petrović
  • Kako do cilja i šta onda? — Ivan Minić
  • Blogo(m)pozicioniranje! — Dragana Đermanović
  • PRičanje PRiča — Miloje Sekulić

Sva predavanja će se održavati sredom u 20 časova u nekom od amfiteatara FONa. Ukoliko iz nekog razloga to ne bude moguće, biće promenjeni dan ili vreme održavanja. Prvo u nizu će držati Maja Vasić, 26. oktobra u amfiteatru B009.

Studenti zaduženi za ovaj događaja su članovi organizacije FONIS, dok je generalni sponzor manifestacije Vip mobile. Više informacija o predavačima i predavanjima možete naći na zvaničnom sajtu http://b2s.fonis.rs/.

(Znam da ovaj tekst dosta liči na neku zvaničnu reklamu na televiziji ili radiju, ali to nije razlog da se ova predavanja ne posete. Prošle godine su teme i predavači bili veoma zanimljivi, a i ovogodišnji odabir obećava.)