Nenad Božidarević

Blogeri studentima 2011


Blogeri studentima 2011Nakon prošlogodišnjeg uspeha, studenti Fakulteta organizacionih nauka odlučili su ponovo da organizuju ciklus predavanja pod nazivom Blogeri studentima.

Blogeri studentima je serijal predavanja koji će se u periodu od 26. oktobra do 20. decembra održati po drugi put na Fakultetu organizacionih nauka u kome će blogeri iz regiona održati predavanja studentima koja se interesuju za oblasti IT-a i menadžmenta. Glavna tema ovog ciklusa, koja ce iz više aspekata biti analizirana, jeste internet poslovanje.

Ove godine će biti održana sledeća predavanja:

  • Kako živeti od Web dizajna — Maja Vasić
  • Kako student može pokrenuti najveći blog u regiji — Ivan Brezak Brkan
  • Web strategija — Miloš Petrović
  • Kako do cilja i šta onda? — Ivan Minić
  • Blogo(m)pozicioniranje! — Dragana Đermanović
  • PRičanje PRiča — Miloje Sekulić

Sva predavanja će se održavati sredom u 20 časova u nekom od amfiteatara FONa. Ukoliko iz nekog razloga to ne bude moguće, biće promenjeni dan ili vreme održavanja. Prvo u nizu će držati Maja Vasić, 26. oktobra u amfiteatru B009.

Studenti zaduženi za ovaj događaja su članovi organizacije FONIS, dok je generalni sponzor manifestacije Vip mobile. Više informacija o predavačima i predavanjima možete naći na zvaničnom sajtu http://b2s.fonis.rs/.

(Znam da ovaj tekst dosta liči na neku zvaničnu reklamu na televiziji ili radiju, ali to nije razlog da se ova predavanja ne posete. Prošle godine su teme i predavači bili veoma zanimljivi, a i ovogodišnji odabir obećava.)

Postavi komentar