Okruzno Takmicenje Iz Fizike, 7.3.2009.
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Okruzno Takmicenje Iz Fizike, 7.3.2009.
maca |
Mar 6 2009, 11:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
|
maxydelanoche |
Mar 6 2009, 11:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Badzo, da crknes u 15 do 9 krecem bar ja doduse, slucajno idem kolima, a inace...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
SBS |
Mar 7 2009, 12:00 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
QUOTE(maca @ Mar 7 2009, 12:25 AM) Ako gledaš iz beskonačnosti (borče) može da se aproksimira da je jednako 9.30 i 9.45 -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Slovenatz |
Mar 7 2009, 12:08 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 6 2009, 10:35 PM) @Slovenatz: d je bar ucilo naizmenicnu jos odavno koliko znam (kao i mi), ovi ostali iz MG po gradivu nisu stigli dotle, bar kako sam cula :/ Pa da, ali sam na testu i kontrolnom iz naizmenicnih imao 3. Ali sad sam skapirao.. valjda -------------------- |
Hannibal Lecter |
Mar 7 2009, 02:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(VIP <3 @ Mar 6 2009, 10:39 PM) pa ucili smo rasturili se od strebanja ******h fazora, komplesnih *****a itd.. i na kraju NIJE BILO -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Djole |
Mar 7 2009, 02:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
hehe, naizmenicna struja je jebala kevu koliko je nije bilo
Ja sam ucio manje od sat vremena, i oduzeli su mi puskice tamo (nisu ih izvalili, samo oduzeli) :/ -------------------- no future for you
|
SBS |
Mar 7 2009, 03:44 PM
|
nama su bili prilično laki zadaci, s***** sam račun u 2 zadatka , al s obzirom na stomačne tegobe , odličan sam
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
maxydelanoche |
Mar 7 2009, 03:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Smrc. Pogresila sam svuda gde je bilo sanse da se pogresi :/ al' sam optimista
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
DSoboci |
Mar 7 2009, 05:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-March 09 Member No.: 1.146 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Dušan Šobot Škola/Razred: IIId |
U NS-u gotovo... Ala sam pukao (50 bodova) ju ju ju...
Prvi kod nas 64 u I razredu (ako znate blizance, jedan od njih je prvi, drugi se nije takmicio)... |
username |
Mar 7 2009, 06:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
lol
idite na sajt osme gimnazije, na stranu sa rezultatima (za cetvrti razred jer su ga jedinog objavili) i uradite ctrl+A ctrl+C otvorite notepad i uradite ctrl+V This post has been edited by username: Mar 7 2009, 06:59 PM |
sladja92 |
Mar 7 2009, 06:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-July 07 From: KG Member No.: 606 Status: Van MGa Ime i prezime: Sladjana Nikolić Škola/Razred: Prva kragujevačka gimnazija IIsm |
kakvi su rezultati u NS-u za drugu godinu?koliko imaju specijalci (mislim A kat) ?
|
DSoboci |
Mar 7 2009, 07:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-March 09 Member No.: 1.146 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Dušan Šobot Škola/Razred: IIId |
Joj nisam gledao (iznervirao sam se sto sam lose uradio pa me bilo bas briga za sve ostalo ). I nema kategorija, jedino su granice malo vise za specijalce.
|
Hannibal Lecter |
Mar 7 2009, 09:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
70 poena
republicko, here we go... lalalala -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
RZA |
Mar 7 2009, 10:50 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
66
Nadam se da cu proci Mada sam poprilicno sigurna da hocu -------------------- cold
|
RZA |
Mar 7 2009, 11:01 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
-------------------- cold
|
LoshMeeBre |
Mar 7 2009, 11:03 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Badzo streberu
-------------------- |
OGIxD |
Mar 7 2009, 11:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
Cestitam svima koji ce proci ,a posebno Badzi jer je on u mojim ocima najbolji
|
Hannibal Lecter |
Mar 7 2009, 11:15 PM
|
Moji proracuni govore da cu proci dalje
I ne samo to, fizika je sedmicu posle mate => nema me 2 nedelje u skoli sto cini mini raspust -------------------- And as we wind on down the road
SBS |
Mar 7 2009, 11:20 PM
|
QUOTE(OGIxD @ Mar 8 2009, 12:08 AM) naravno ma Ogi realno Kuzman ti i ja = NAJBOLjI SMO i QUOTE(LoshMeeBre @ Mar 8 2009, 12:03 AM) hejteri, crknite u ljubomori -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
VIP <3 |
Mar 7 2009, 11:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
13. na konacnoj, 64 poena Prolazim
-------------------- Opsti kriminal. |