Ekskurzija 3. razreda, Bec i Prag
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Ekskurzija 3. razreda, Bec i Prag
Turgon |
Sep 10 2009, 11:23 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Badza i Kuzman mi se javili iz Ceske, imali su neki mini-okrsaj sa Hrvatima u hotelu Spavali celu noc u busu sto su im ovi valjda blokirali ulaz u hotel Igranka bez prestanka Al ipak ostaju u Pragu, ne vracaju se ranije u BG
-------------------- |
LoshMeeBre |
Sep 10 2009, 11:28 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Hahahahhahahahaahahhaha.. Eto, da je Aca krenuo sa njima bilo bi krvi do kolena Ali boze me sacuvaj, s**em ti se ja na taj prag kad bulumenta idiota moze da ti blokira ulaz u hotel..
Pre bi spavao na klupi nego u basu posle celog dana puta edit1: I gde su tim likovima profesori? Ili misle da je to "guba".. edit2: I turgon sta ti radis NEdrogiran u pola 1.. Ti si na ekskurziji FFS This post has been edited by LoshMeeBre: Sep 10 2009, 11:31 AM -------------------- |
Turgon |
Sep 10 2009, 11:46 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Nisam na ekskurziji Kaze da su to neki studenti pusteni sa lanca
-------------------- |
pyost |
Sep 10 2009, 01:33 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Mene vise zanima zasto ti se Badza javio
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Turgon |
Sep 10 2009, 02:25 PM
|
Pa da mi isprica dogodovstinu
-------------------- |
VIP <3 |
Sep 10 2009, 02:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Mene zanima zasto ti nisi na ekskurziji?
p.s. sigurna sam da je svadju zapocela neka od nasih najl00djih '92 kada je pocela da se kolje oko cokoladnih crnaca sa nekim hrvatom a sad to pokusavaju da provuku kao da je incident zbog odnosa srbi-hrvati, u stvari su cokoladni crnci krivi (i devojke koje ih zele) This post has been edited by VIP <3: Sep 10 2009, 02:40 PM -------------------- Opsti kriminal. |
pyost |
Sep 10 2009, 03:06 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Evo kaze Maaaaare da je sad bilo i na vestima :\
pyost |
Sep 10 2009, 03:18 PM
|
maxydelanoche |
Sep 10 2009, 03:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
A daj, ******, kad smo mi bili u Pragu prodavali su nam fazone da ce se policija nacrtati u roku od tri minuta na licu mesta ako neko napravi neko sranje, EU ovo ono, a sad je dopusteno celonocno maltretiranje? ****** necuveno i od strane Hrvata, ali i od strane Ceha, odnosno nadleznih u Pragu.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
Sep 10 2009, 03:31 PM
|
To sam bas i ja pomislio danas, policija kao nije mogla nista da uradi osim da ih uvede u hotel...
^_NiN0_^ |
Sep 10 2009, 04:05 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(pyost @ Sep 10 2009, 04:31 PM) srbstvo do kraja :S .. .Inace par ljudi je uspelo da spava u hotelu, tj da prodje pored akaNacionaista... -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Turgon |
Sep 10 2009, 04:15 PM
|
QUOTE(^_NiN0_^ @ Sep 10 2009, 05:05 PM) srbstvo do kraja :S .. .Inace par ljudi je uspelo da spava u hotelu, tj da prodje pored akaNacionaista... Kolko samo lupas. Nit ovo ima ikakve veze sa srpstvom, niti su ovo "aka" nacionalista, vec prava stoka zadojena mrznjom i sovinizmom... Inace, prosle godine je Prag bio pun BBB-a kad smo mi bili tamo, samo je bilo nekog vredjanja, zajbalo nas 92 sa dozivljajem Edit: Jel zna neko ko je od profesora povredjen?? This post has been edited by Turgon: Sep 10 2009, 04:16 PM -------------------- |
Turgon |
Sep 10 2009, 04:42 PM
|
Vest
Evo i na Blicu... -------------------- |
jeele |
Sep 10 2009, 08:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
ja bih se jedino slozila za milosem oko spavanja na klupi ...
pih...prespavanje u busu... iskreno mislim da ovo nije bilo nesto posebno kao sto se izdaje... ili mozda ja nisam sklona drami...!!! -------------------- |
maxydelanoche |
Sep 10 2009, 09:19 PM
|
Po mom misljenju, "posebna" je svaka situacija u kojoj se javlja sovinizam kod mladih ljudi kojima je ocigledno ispran mozak pricama o vremenu dok jos nisu bili rodjeni. Jos je "posebnija" situacija u kojoj policija jedne "razvijene" zemlje EU dozvoli da grupa djaka prespava noc u autobusu zbog druge grupe agresivnih nacistickih delikvenata.
Jel' da da bih prosla kao novinar Kurira? Ocigledno, jesam sklona drami A kada cemo saznati sta je ucinjeno toj drugoj grupi djaka? BAREM zamoljeni da napuste zemlju momentalno? Grrrrr. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
jeele |
Sep 10 2009, 09:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
sumnjam, mislim da su i oni nastavili sve po planu...
-------------------- |
maxydelanoche |
Sep 10 2009, 10:24 PM
|
E pa to je onda necuveno. PKB skolu su ljubazno ispratili iz Italije kada se jedan jedini lik napio toliko da je zalutao u Rimu usred noci i napravio par malih sranja u hotelu. Takodje, postoji u zemljama EU i ono da ako te uhvati kontrola u nekom njihovom busu / metrou, nemas vise pravo da trazis sengensku vizu... A da onda dopuste ovako nesto bez ikakvih packi
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Picsel |
Sep 10 2009, 11:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 09 Member No.: 1.152 Status: Van MGa Ime i prezime: Vanja Petrović Tanković Škola/Razred: Računarski fakultet |
Bilo je i na hrvatskom RTL-u u vestima, cak. Naravno, tamo nisu pominjali ko je zapoceo sukob, vec samo da je do njega doslo i da nece biti pokrenuta nikakva istraga...
|
maxydelanoche |
Sep 11 2009, 01:41 PM
|
Pfff, to je vec sasvim ocekivano...
Iva |
Sep 12 2009, 07:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Meni rekao Kuzman još onda da to nije ozbiljno kolko je prikazano u vestima i da je Mrkša napisao na mgf šta se desilo rly. A ja tu ne vidim razliku između onog što pročitah na vestima.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|