Hrana, Food
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
![]() ![]() ![]() |
Hrana, Food
c1k4_ml3kc3 |
![]()
|
![]() Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa ![]() |
@::Nostradamus:Ozbiljno...Blago tebi
![]() ![]() Enivej - 'LADNO ste poceli o pivu OMG Maxy : Dodjesh mi deset eura ![]() Enivej2 - Probao sam skoro svako pivo i najlepse mi je pravi nemacki Lav (sad kako se naziva, ubijte me ako znam neshto tipa lajfauer, lambrauer ili kako vec, zelena boca). NIkad se u zivotu napio nisam niti zelim (osim ukoliko ne dobijem sina ili cerkicu, to je druga prica ![]() ![]() -------------------- |
Nostradamus |
![]()
|
![]() Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa ![]() |
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Jan 29 2008, 09:38 PM) @::Nostradamus:Ozbiljno...Blago tebi ![]() ![]() Enivej - 'LADNO ste poceli o pivu OMG Maxy : Dodjesh mi deset eura ![]() Enivej2 - Probao sam skoro svako pivo i najlepse mi je pravi nemacki Lav (sad kako se naziva, ubijte me ako znam neshto tipa lajfauer, lambrauer ili kako vec, zelena boca). NIkad se u zivotu napio nisam niti zelim (osim ukoliko ne dobijem sina ili cerkicu, to je druga prica ![]() ![]() A ja sam mislio da ce mi neko poverovati... Ja se bogami jesam napijao, vise puta... Jel sa tim skoro svako hoces da kazes svako osim konacno mnogo njih??? -------------------- |
The snorks |
![]()
|
![]() Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II ![]() |
|
LoshMeeBre |
![]()
|
![]() Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa ![]() |
QUOTE(The snorks @ Jan 29 2008, 09:53 PM) Moramo biti upoznati sa svime.. Dzaba teorija bez prakse ![]() ![]() -------------------- ![]() |
maxydelanoche |
![]()
|
![]() Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa ![]() |
Aaaaaaaaaaaa, izvali koje izrazavanje:
QUOTE svako osim konacno mnogo njih uopste se ne bi reklo da lik ima veze sa matematikom ^^ ![]() ![]() Sta bi sa pricom o svoj toj divnoj hrani soproud sta ce ikome pivo pored hrane ![]() Ne, cekaj, to ne bi bila poenta. Ima neko ko ne voli chips? (sem mene) ![]() -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Eli0t |
![]()
|
Voodoo People ![]() Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa ![]() |
QUOTE Jos gotivim tuborg (narocito crni tuborg- mada ga nism vidjao kod nas, mnogo je dobar) Jbt kako moze tuborg da ti se svidja, odvratan je... Jedino pivo koje ne mogu da podnesem... QUOTE Nego jel video neko kod nas Budweiser (kako god da se pise).. Videh ja (na Zlatiboru), nije nesto, a skupo... |
LoshMeeBre |
![]()
|
![]() Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa ![]() |
QUOTE(Eli0t @ Jan 29 2008, 10:43 PM) Jbt kako moze tuborg da ti se svidja, odvratan je... Jedino pivo koje ne mogu da podnesem... Videh ja (na Zlatiboru), nije nesto, a skupo... Crni je majka, veruj mi.. A lager je dobar leti kad je hladan.. Sta ti je sad bolji wajfert od Tuborg-a?? -------------------- ![]() |
Stefan_chemist |
![]()
|
![]() Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija ![]() |
QUOTE(Mara) Ima neko ko ne voli chips? (sem mene) Ja ne volim chips ![]() -------------------- |
Hannibal Lecter |
![]()
|
![]() Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, ![]() |
Ja ne jedem ni chips, ni grisine ni smoki ni prece ni slicna sranja koja su zarazna da ih jedes dok ne crknes.
Osim kokica naravno ![]() I pistacija, lesnika, badema ali to je voce, ne? -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Iva |
![]()
|
![]() Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa ![]() |
Ja ne volim pivo, što ne znači da ga ne pijem..
Ne volim niti chips.. ali sam ga par puta jela.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
RZA |
![]()
|
![]() Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa ![]() |
QUOTE(Noddy @ Jan 30 2008, 06:48 AM) Ja ne jedem ni chips, ni grisine ni smoki ni prece ni slicna sranja koja su zarazna da ih jedes dok ne crknes. Osim kokica naravno ![]() I pistacija, lesnika, badema ali to je voce, ne? Laaazes, stooooko.. ![]() Zezam se.. al ne moj reci da ne jedes.. jer jedes.. i ja to znam.. QUOTE(Iva @ Jan 30 2008, 09:10 AM) same 'ere.. ![]() This post has been edited by kiKa™: Jan 30 2008, 01:42 PM -------------------- cold
|
Hannibal Lecter |
![]()
|
![]() Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, ![]() |
Aman ne jedem grickalice
![]() Mozda ponekad Pardon ali cips nikada! -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Iva |
![]()
|
GLADNA SAM
![]() -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Stefan_chemist |
![]()
|
![]() Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija ![]() |
Pa to je bar problem koji se lako da resiti...
![]() -------------------- |
maxydelanoche |
![]()
|
![]() Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa ![]() |
Htela sam da prvo dovrsim ucenje jos jedne lekcije iz istorije pa da onda veceram, ali sada kada sam videla ovu temu
![]() ![]() Jao, nesto najlepse je kada je napolju kisa, zatvoris se u sobu, krenes da gledas redom filmove... I jedes slano pa slatko pa slano pa cokoladno mleko pa opet slano pa sok od breskve pa opet slatko... Pardon sa kikirikijem, soja, ljusteni suncokret, lesnik... Od cokoladica bounty, kokos, sweet, cokolada Najlepse zelje... To je zivot ![]() -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Stefan_chemist |
![]()
|
![]() I posle toga spavas u WC-u ![]() -------------------- |
maxydelanoche |
![]()
|
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
![]() ![]() ![]() ffs... Nisam rekla pojedes pedeset lubenica, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Iva |
![]()
|
Stefan je hteo reći da nakon onog tvog nesvakidašnjeg niza, hrana izlazi iz tebe u smeru suprotnom od onog kojim je ušlo, dok kod tvog primera (sa lubenicama), ona samo nastavlja svoj put u istom smeru..
![]() -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
LoshMeeBre |
![]()
|
QUOTE(Iva @ Jan 31 2008, 11:04 AM) Stefan je hteo reći da nakon onog tvog nesvakidašnjeg niza, hrana izlazi iz tebe u smeru suprotnom od onog kojim je ušlo, dok kod tvog primera (sa lubenicama), ona samo nastavlja svoj put u istom smeru.. ![]() Kakva precizna definicija.. Iva stvano si trebala da upises MG.. @topic (posto sam dobar covek) sad cu da jedem spagete ![]() -------------------- ![]() |
Iva |
![]()
|
Ovako podižem prosek preciznosti običnim gimnazijama..
![]() @topic: idem sad jesti.. nmeam pojma šta će to biti.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
![]() ![]() ![]() |